Очаква ни цяло ново десетилетие, с което идват и нови туристически

...
Очаква ни цяло ново десетилетие, с което идват и нови туристически
Коментари Харесай

5 екзотични дестинации за 2020-а

Очаква ни цяло ново десетилетие, с което идват и нови туристически цели. Големи събития като Олимпийските игри, директните полети към екзотични места и новите хотелски комплекси откриват пред пътешествениците нови хоризонти. И в случай че сигурно няма нищо неприятно да се отпуснем на някой другоземен плаж (докато в България е зима) и да отпиваме от свежия коктейл, до момента в който най-сетне четем някоя от дълго време набелязана книга, пътешествията ни отварят очите към разнообразни култури, с цел да научим за други способи на живот, да изградим съпричастност и да се впуснем в изменящи живота прекарвания. Имайки поради това, избрахме дестинации, които ще разпалят любознанието ви и ще основат трайни мемоари. От откриването на сребърни парчета в дивите джунгли на Руанда до чудесата на Япония, ще желаете да добавите тези места в листата си за 2020 година

Доминиканска република

Когато ураганът " Мария " мина през Карибите през 2017 година, Доминиканската република претърпя в действителност големи вреди. Но мъничката страна, наречена " остров на природата "  се възвръща с изключителни темпове, с цел да предложи още по-привлекателни условия за туристите. " Екоскривалището "  Secret Bay е кацнало на северозападната страна на острова, а хотелската група Kempinski " стъпи " на острова с Cabrits Resort & Spa, до момента в който Anichi Resort & Spa, част от Marriott’s Autograph Collection, ще бъде открит през идната година.



С години ще си спомняте за походите през дъждовните гори, както и разходката до второто най-голямо кипящо езеро в света. Не бива да пропускате и разходката с лодка към дребния остров и да се насладете на тази по-малко известна страна на Карибите.

И още...  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР